Home > Fotoalbums
Fotoalbums
Trekkers

Het 23 tellende bestand van trekkers dat bij Out operationeel is, is uitgevoerd met verschillende merken en uitvoeringen van 50 tot 270 pk. Zo zijn er 4 trekkers met een permanente of demonteerbare maaiarm (afhankelijk van het seizoen worden deze ingezet).  Daarnaast is er een trekker met ontkoppelbare voorlader. De trekkers kunnen flexibel worden ingezet met een groot scala aan attributen zoals onder andere een: kipper, maaier, klepelmaaier, freesbak, kopeg, wentelploeg, watervijzel, zaaimachine, kilverbak, silagewagen, wikkelaar, vacuumwagen, mengmestwagen, breedstrooier, zoutstrooier, sneeuwschuif, woel, versnipperaar, hydraulische rotorbezem, drainenspuit of dieplader. In dit album vindt u foto's de trekkers die door Out BV gebruikt worden.

Rupskranen

De 10 rupskranen die bij Out BV worden ingezet vallen tussen de 14 en 29 ton. Verschillende kranen zijn uitgevoerd met het Leica 3-D systeem. Hierbij wordt met behulp van GPS de maatvoering van het te graven gebied bepaald waardoor geen uitvoering in het veld meer nodig is. Deze machines kunnen worden uitgevoerd met een: brede bak, dieplepel, kantelbak, palletvork, vacuum apparaat, puinriek, sloopsorteergrijper, roterende knijper, prikker, taludbak, trilplaat of vergruizer. Daarnaast zijn er met diverse uitvoeringen kettingen veel soorten hijswerkzaamheden mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van betonplaten of het verwijderen van geplaatste houten palen. Out BV heeft de mogelijkheid om deze machines met een totaalgewicht tot 33 ton zelf te verplaatsen met haar eigen dieplader. In dit album vindt u een overzicht van de door Out BV gebruikte rupskranen.

Shovels

Bij Out BV worden shovels ingezet van 6 tot 16 ton. De machines kunnen worden uitgevoerd met een: dichte bak, puinbak, palletvork, stenenrotor, hydraulische rotorbezem, stenenklem, rubber schuifflap of hijsmast. De Ahlmann zwenklader is uitgevoerd met AFWS-besturing (Ahlmann Four Wheel Steering). Deze techniek zorgt voor een optimale draaicirkel waardoor de 11 ton zware machine op de geringste werkplek operationeel is. In dit album vindt u foto's van de Shovels die door Out BV worden ingezet.

Mobiele kranen

De 4 mobiele kranen van Out BV van de merken Liebherr en Doosan worden ingezet in de meest diverse werkzaamheden. Uitgevoerd met een: brede bak, dieplepel, kantelbak, palletvork, vacuum apparaat, puinriek, sloopsorteergrijper, roterende knijper, prikker, taludbak, trilplaat of vergruizer zijn deze mobiele machines flexibel inzetbaar omdat ze logistiek gezien direct vanaf de vestiging van Out BV naar de werkplek kunnen rijden. Neem in dit album een kijkje om de mobiele kranen van Out BV te kunnen bewonderen.

Mini- en midikranen

Het mini- en midikranen bestand van Out BV wat voornamelijk door de merken Takeuchi en New Holland wordt aangevoerd bestaat uit 13 kranen van 1,5 tot 8 ton. De machines worden door het eigen personeel van werkplek naar werkplek vertransporteerd met de vrachtwagen of BE-combinatie. De machines worden ingezet voor bijvoorbeeld: herstelwerkzaamheden van ondergrondse kabels, opknappen van tuinen, drukken van planken voor een schoeiing of het grondverzet. De diverse attributen kunnen zijn een brede bak, dieplepel, kantelbak, palletvork, vacuum apparaat, puinriek, sloopsorteergrijper, prikker, trilplaat of maaikorf. Bekijk in dit album de mini- en midikranen die door Out BV worden ingezet.

Gras- en maisoogst vloot

In 2013 is heeft Out BV een New Holland FR9050 hakselaar met gras- en maisbek aangeschaft. De vloot wordt versterkt door 2 Pottinger Jumbo silagewagens en 2 Schuitemaker Rapide Silagewagens. De shovels van Out BV zorgen voor de afwerking bij het inkuilen van de oogst. Daarnaast is er in 2013 geïnvesteerd in een Vicon tripplemaaier. Aangedreven door een New Holland T7.270   (met fronthef+PTO, LS, etc) heeft deze maaier een werkbreedte van 9,10 meter! Voor het persen van balen gebruikt Out BV voor de ronde balen een New Holland en een Krone pers- wikkelcombinatie. Voor de vierkante balen een New Holland pers gevolgd door een apparte Kverneland wikkelaar. Ook is er een Welger stro pers nog altijd in dienst. Neem in dit album een kijkje om een indruk te krijgen van de gras- en maisoogst door Out BV.

Transport

Voor het transport van de diverse kranen van het ene werk naar het andere beschikt Out BV over een Nooteboom dieplader (laadvermogen 30 ton), diverse oprij-vrachtauto's (laadvermogen tot 8 ton) en diverse BE combinatie's (laadvermogen 6.5 ton) en diverse aanhangers achter trekkers (langzaam verkeer).

Kippers

Bij Out BV worden er een 12-tal kippers ingezet van 2 tot 18 kuub. De kippers worden ingezet in het grondverzet, bagger werkzaamheden en in het wegtransport met grond, zand of puinkorrel. Daarnaast kunnen er tijdens de werkzaamheden allerlei soorten materialen worden afgevoerd. Denk hierbij aan: (vervuilde) grond, asphalt, hout, tuinafval, metaalresten, puin en bagger. Een 4-tal kippers is uitgevoerd met hydraulische kleppen waardoor de lading afgedekt over de weg kan worden vervoerd. Ook heeft Out BV een Neuson dumper waarmee het ook kan voorzien in het kleine grondverzet. Neem in dit album een kijkje bij de kippers.

Geschiedenis

Bekijk in dit album een greep uit de geschiedenis van Out BV. De oorsprong van het bedrijf gaat terug tot de jaren 50. In dit album beginnen de oudste foto's rond 1980. Hier is ook filmmateriaal te bezichtigen.

Algemene bezigheden

In dit album een overzicht van de diverse werkzaamheden van Out BV in algemene zin.

Over Out bv

Out BV is van oorsprong een agrarisch loonbedrijf, waarbij in de loop van tijd het accent is komen te liggen bij de veehouderij. Daarnaast heeft Out BV een groot machinepark voor grondverzet en -transport, met onder andere mini- en midigravers van 1,5 tot 8 ton, mobiele en rupskranen tot 29 ton en kippers van 2 tot 18 m3. Deze machines worden verhuurd met bediening voor het uitvoeren van werkzaamheden in diverse sectoren, zoals de GWW- en agrarische sector. 

Social Media
Vind ons leuk op Facebook