Home > Diensten >
Grondverzet
Kranen en kippers
Out BV biedt u alle diensten met betrekking tot grondverzet en -transport. Opdrachten, klein tot groot, worden met optimale zorg, veiligheid en vakkundigheid uitgevoerd. In diverse ruilverkavelingen, zoals in de Zuidermeer, Hoogwoud en De Weere, heeft Out BV ruime ervaring opgedaan in het grondverzet. Met het uitgebreide machinepark van Out BV kan ieder klus naar wens worden uitgevoerd voor opdrachtgevers in de GWW-sector, overheidsinstellingen, agrariers en particulieren.

 

Zie voor meer informatie:
Rupskranen   Mini- en midikranen   Mobiele kranen   Shovels   Trekkers

          

 

 

Kippers

 van 2 tot 18 m3

 Out BV kan op kleine en grote projecten het grondtransport verzorgen. Voor de kleine projecten zijn er zelfrijdende dumpertjes van 2 m3 en en kippers van 6 m3. Voor het grotere werk zijn er kippers van 8 tot en met 18 m3. De dumpertjes en kippers worden ingezet voor transport (en/of levering) van losgestorte producten als zand, grond, grind, schelpen, menggranulaat. Tevens worden de machines ingezet voor de  afvoer van afvalstoffen als puin, bouw- en sloopafval en snoeihout naar erkende verwerkers.

 

 

                                                                                                                                

 

Transport kranen
Snel- en langzaam verkeer tot 30 ton

Voor het transport van de diverse kranen van het ene werk naar het andere beschikt Out BV over een Nooteboom dieplader (laadvermogen 30 ton), diverse oprij-vrachtauto's (laadvermogen tot 8 ton) en diverse BE combinatie's (laadvermogen 6.5 ton) en diverse aanhangers achter trekkers (langzaam verkeer).

   

 

 

 

 

Over Out bv

Out BV is van oorsprong een agrarisch loonbedrijf, waarbij in de loop van tijd het accent is komen te liggen bij de veehouderij. Daarnaast heeft Out BV een groot machinepark voor grondverzet en -transport, met onder andere mini- en midigravers van 1,5 tot 8 ton, mobiele en rupskranen tot 29 ton en kippers van 2 tot 18 m3. Deze machines worden verhuurd met bediening voor het uitvoeren van werkzaamheden in diverse sectoren, zoals de GWW- en agrarische sector. 

Social Media
Vind ons leuk op Facebook