Home > Diensten >
Waterbouwkundige werken
Beschoeiing, damwand, (vaar)duiker, (klep)stuw
 

Out BV heeft ruime ervaring in het plaatsen van waterbouwkundige werken. Dit soort werken zijn vaak onderdeel van een totaalproject, of het werk is een project op zich. Onder kunstwerken wordt verstaan: beschoeiingen, damwand, (vaar)duikers, (klep)stuwen, etc. De kunstwerken worden geplaatst in opdracht van particulieren, (semi)overheden en/of aannemers.

 

Beschoeiing en damwand wordt meestal uitgevoerd van hardhout met grondkerend doek. Bij hoge kunstwerken zijn schoren vaak noodzakelijk.

 

(Vaar)duikers en (klep)stuwen worden meestal gemaakt van beton, staal, RVS, hardhout, kunststof of een combinatie van materialen.                                                                                                                                              

 

 

 

 

 

  

Over Out bv

Out BV is van oorsprong een agrarisch loonbedrijf, waarbij in de loop van tijd het accent is komen te liggen bij de veehouderij. Daarnaast heeft Out BV een groot machinepark voor grondverzet en -transport, met onder andere mini- en midigravers van 1,5 tot 8 ton, mobiele en rupskranen tot 29 ton en kippers van 2 tot 18 m3. Deze machines worden verhuurd met bediening voor het uitvoeren van werkzaamheden in diverse sectoren, zoals de GWW- en agrarische sector. 

Social Media
Vind ons leuk op Facebook